Grass Fed Beef and Corn Foods

Grass Fed Beef and Corn Foods

Als u op zoek bent naar een aantal goede maïsvoedselpercelen voor uw volgende veehouderijbedrijf, raad ik u aan te beginnen met paalmaïs. Deze maïsvariëteit is zeer productief, zeer vruchtbaar en groeit snel. Het kan gemakkelijk worden geplant in rijen langs de omtrek van uw land. Het heeft ook een dikke stengel, dus het is een uitstekende keuze voor het omheinen van grote gebieden.

maïs voedsel

Paalmaïs ook wel "Dwerg Ratelmaïs" of "Gehoornde Maïs" genoemd is een uitstekende bron voor voer en voedsel plot voeding voor herten en andere wild vogels. Deze maïsvariëteit wordt ongeveer 1 meter hoog en groeit zeer snel uit de grond. De aren van deze maïsvariëteit zijn extreem groot en hebben een zeer goede kans om op te vallen tijdens de vlucht. Het hoogwaardige zaad dat poolmaïs oplevert, is zeer geschikt voor het maken van babymaïspannenkoekjes voor de diepvries of om te malen voor snackgranen.

Graansorghum is een geweldige maïsvariëteit die zeer productief is en zeer gemakkelijk te telen. Dit zeer aromatische en smaakvolle zaad heeft een aangename smaak. Het zaad is overal verkrijgbaar en wordt meestal per zak of baal verkocht. Het gewas is zeer groot en kan jaarlijks worden geoogst. Het levert ook een zeer goede opbrengst op wanneer het gebruikt wordt in maïsboormachines voor het zaaien en telen van maïs.

Sources for this article: